Кьолн вкара 9 гола на Динамо Берлин

Кьолн вкара 9 гола на Динамо Берлин

Кьолн разгроми четвъртодивизионния Динамо Берлин с 9:1 в мач от първия кръг на турнира за купата на Германия по футбол. ДВубоят ще игра на Олимпийския стадион в Мюнхен пред 14357 зрители, а столичани поведоха с попадение на Патрик Твардзик в 19-ата минута, но след това инкасираха девет гола от изпадналия през май във втория ешалон съперник. Зимон Тореде се разписа четири пъти, а Доминик Дракслер се отличи с два гола и две асистенции.

РБ Лайпциг също стигна до обрат, но с 3:1 на терена на четвърторазрядния Виктория Кьолн. Тим Голай откри за домакините в края на първото полувреме, но с две бързи попадения на Юсуф Поулсен и Емил Форсберг в средата на втората част и с решаващ гол на Жан-Кевин Огюстен елитният тим стигна до обрат, въпреки че след 77-ата минута игра с човек по-малко заради червен картон на новото си попълнение Марсело Сараки. Петодивизионният Хеми Лайпциг поднесе изненадата на деня, след като елиминира Ян Регенсбург от втора дивизия с победа с 2:1.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти