Гледай на живо

Ще излезе ли Левски от кризата срещу Берое - отговорът от Николай Костов

Бивш играч на Лудогорец изтормози Хановер и помогна на Нюрнберг за първа победа (видео)

Бивш играч на Лудогорец изтормози Хановер и помогна на Нюрнберг за първа победа (видео)
Отборът на Нюрнберг надигра с 2:0 като домакин Хановер 96 в мач от 4-ия кръг на германската Бундеслига. Валдемар Антон си отбеляза автогол в 76-ата минута, а в 77-ата Торлес Кнол реализира второто попадение за тима на Нюрнберг, който повече от едно полувреме игра с човек повече заради червения картон на Миико Алборноз в 29-ата минута. Нюрнберг е осми в класирането с 5 точки след първата си победа през сезона в шампионата, а Хановер е 15-и с 2 точки.

Доскорошният играч на Лудогорец Вирджил Мисиджан бе главно действащо лице през първото полувреме. Първо гол за Нюрнберг бе отменен правилно заради засада на Мисиджан след намесата на системата ВАР.

Това се случи в 26-ата минута, а само три минути по-късно Мисиджан излезе сам срещу противниковия вратар, но бе блъснат от Миико Алборноз. Първоначално реферът не отсъди нищо, но след това реши да се консултира с ВАР и отсъди фаул в полза на Нюрнберг, като показа и червен картон на Алборноз. Тим Лайболд стреля от фаул и уцели греда.

До края на първото полувреме Мисиджан, който още в началото на двубоя получи и жълт картон, отново застраши вратата на Михаел Есер, който спаси негов изстрел и резултатът остана 0:0.

Десетимата от Хановер удържаха равенството до 76-ата минута, когато Валдемар Антон си отбеляза автогол и Нюрнберг най-после излезе напред в резултата. При нелепия си автогол Антон опита да избие топката, но тя вече бе преминала голлинията. Секунди по-късно резервата Торлес Кнол, който смени Мисиджан минутки по-рано, направи резултата 2:0 и на практика реши мача в полза на домакините.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти