Херта напълни мрежата на Гладбах и поне за малко стана лидер (видео)

Херта напълни мрежата на Гладбах и поне за малко стана лидер (видео)
Отборът на Херта (Берлин) затвърди добрите впечатления от началото на сезона с изразителна победа с 4:2 над гостуващия Борусия (Мьонхенгладбах) в мач от 4-ия кръг. Тя изкачи отбора на върха поне за кратко преди края на мача на Байерн (Мюнхен). В същото време поражението е първо за “жребчетата”.

Торган Азар изведе Гладбах напред от дузпа в 29-ата минута, но пет минути по-късно столичани вече бяха обърнали след два хубави гола с глава, дело на Ведад Ибишевич (31’) и Валентин Лазаро (34’).

В 63-ата Ибишевич завърши на празна врата за 3:1 след изключителен пробив на Саломон Калу. Четири по-късно Аласан Плеа върна интригата, но в 73-ата дежурният голмайстор на Херта този сезон Ондрей Дуда сложи точка на спора с попадение за 4:2.

След седмица Берлин очаква Байерн (Мюнхен), но преди това във вторник тимът ще гостува на Вердер (Бремен). Борусия също ще има сериозни съперници - Айнтрахт (Франкфурт) и Волфсбург.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти