Фрайбург развали настроението на Волфсбург (видео)

Фрайбург развали настроението на Волфсбург (видео)
След силното си начало на сезона тимът на Волфсбург допусна изненадваща за мнозина домакинска загуба с 1:3 от Фрайбург. Това е първо поражение за “вълците” и тя идва в четвъртия кръг. За съперника това е дебютен успех през кампанията.

Голямата фигура днес беше новият нападател на Фрайбург Роланд Шалай. За унгареца това беше дебют в Бундеслигата и той го отпразнува с гол още в 7-ата минута. В 21-вата Шалай спечели дузпа, която беше изпълнена от Нилс Петерсен. Вратарят Коен Кастеелс парира удара на германския национал, но при добавката нападателят нямаше как да сгреши - 0:2.

Няколко минути преди почивката обаче Шалай напусна заради контузия.

Пет минути след подновяването на играта опитният Майк Франтц покачи на 3:0 в полза на Фрайбург за ужас на запалянковците на “Фолксваген Арена”.

Играчите на Волфсбург успяха само да върнат едно попадение чрез бившия футболист на гостите Адмир Мехмеди в 61-вата минута.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти