Съдията, който изгони Кристиано, почти изпусна мач в Бундеслигата

Съдията, който изгони Кристиано, почти изпусна мач в Бундеслигата
След като през седмицата взе спорното решение да изгони Кристиано Роналдо в мача на Ювентус в Шампионската лига, популярният германски рефер Феликс Брих за малко да се провали в двубоя между Айнтрахт (Франкфурт) и РБ (Лайпциг) от Бундеслигата. Срещата беше последна от 4-ия кръг и завърши 1:1 след голове на Желсон Фернандес (27’) за домакините и на Емил Форшберг (54’-дузпа) за гостите.

На терена обаче се разрази здрава битка с множество нарушения и спорни моменти. Особено към края на двубоя станахме свидетели на доста грубости и откровени посягания без топка. В един момент футболистите и на двата тима търсеха сметка на Брих за подминати или неправилно отсъдения фалове.

В последната минута 43-годишният адвокат не обърна внимание на паднал състезател на Айнтрахт, а веднага след това даде много спорен пряк-свободен удар пред наказателното поле на домакините, след като прецени, че Давид Абрахам е ударил Тимо Вернер. Капитанът на Айнтрахт трудно сдържаше гнева си, а арбитърът допълнително беше поставен под напрежение, след като в тези секунди Анте Ребич нацели с лакът в главата играч на Разенбалшпорт, но съдиите не го видяха.

Иначе мачът беше равностоен с доста положения и пред двамата вратари.

Засега и Айнтрахт, и Лайпциг не оправдават очакванията и имат само по една победа в Бундеслигата.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти