Мюлер не се страхува, че може да се превърне в резерва

Мюлер не се страхува, че може да се превърне в резерва

След толкова много години като важна част от в Бундестима Томас Мюлер изкара два тежки последни мача. Срещу Холандия той беше заменен още преди час игра заради слабо представяне, а дни след това срещу Франция дори не беше титуляр. Атакуващият футболист на Байерн (Мюнхен) обаче не е притеснен.

“Винаги целта е да изберем най-удачните 11 за съответната тактика въз основа на качествата на съперника. Така срещу французите се нуждаехме от трима бързи нападатели, защото целта ни беше да действаме на контраатака. И нещата ни се получиха като цяло”, заяви Мюлер пред Bild.

В Париж световните шампиони от 2014 г. започнаха силно и поведоха, а след това при бързите акции пропуснаха да вкарат поне още веднъж. В крайна сметка обаче избраниците на Йоахим Льов допуснаха пълен обрат за крайното 1:2.

“Разбирам се много добре със селекционера. Той знае колко съм важен за тима, тъй като умея да надъхвам момчетата и да ги напътствам по време на срещите”, добави Мюлер.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти