Льов: Младите имат огромен потенциал, но трябва да се раздават във всеки мач

Льов: Младите имат огромен потенциал, но трябва да се раздават във всеки мач

Селекционерът на Германия Йоахим Льов остана доволен след победата над Русия с 3:0. Бундестимът стигна до класическия успех още до почивката с голове на Льорой Сане, Никлас Зюле и Серж Гнабри.

"Първото полувреме беше отлично. След това динамиката в играта ни спадна и на моменти оставяхме свободни пространства. Използвахме доста млади играчи, на които още им липсва стабилност. Но при 3:0 мачът беше решен", заяви Льов.

"Резултатът не е най-важното. Целта беше да атакуваме и да създаваме положения. Исках футболистите да действат хладнокръвно. В последните два дни говорихме много за ефективността в атака. Серж Гнабри се представи чудесно - движеше се без топка, търсеше комбинации. Хареса ми и това, което видях от Кай Хавертц", продължи Льов.

"На младите им е необходимо време. Световното първенство ни донесе разочарование, но преди това спечелихме и 10-те квалификационни мача. Вече казах, че е необходимо да подмладим тима. Разполагаме с много перспективни футболисти, с огромен потенциал. Но ако искат да постигнат нещо в големите турнири, трябва да се раздават на 100% във всеки мач", подчерта селекционерът на Бундестима.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички