Хамес проговори за Реал

Хамес проговори за Реал

Колумбийският национал Хамес Родригес играе като преотстъпен от Реал Мадрид в Байерн (Мюнхен), но индиректно призна, че не би имал нищо против да се върне за постоянно на “Сантиаго Бернабеу”. Това се случи след снощното нулево реми между баварците и Ливърпул на “Анфийлд” в първи осминафинал в Шампионската лига, а Хамес говори пред испанските медии след последния съдийски сигнал.

“В Мадрид имам всичко, от което се нуждая - дом и хора, които ме обичат. Ще трябва да изчакаме до края на сезона, за да видим какво ще се случи, защото дотогава съм футболист на Байерн”, каза Родригес, цитиран от радиата Cadena Cope и Cadena SER.

27-годишният играч добави още, че поддържа контакт с някои от настоящите футболисти на “кралския клуб”. Хамес играе под наем на “Алианц Арена” от 2017 година насам, като в дебютния си сезон в Бундеслигата стана шампион, а към настоящия момент има 57 мача с 11 гола и 18 асистенции за Байерн във всички турнири.

По време на престоя си в Реал колумбиецът на два пъти триумфира в Шампионската лига, а дебютната му кампания в испанската столица (2014/2015) бе наистина впечатляваща и за 46 двубоя той се отличи със 17 попадения и 18 голови паса.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти