Три гола на Хамес не стигнаха да е №1 (11-те на кръга в Германия)

Три гола на Хамес не стигнаха да е №1 (11-те на кръга в Германия)

Пореден кръг в Бундеслигата остана в историята, но за радост на привържениците развръзката в борбата за титлата тепърва предстои, защото Байерн (Мюнхен) и Борусия (Дортмунд) продължават да са с равен актив. Баварците разгромиха Майнц 05 с 6:0, а с хеттрик се отличи Хамес Родригес, който резонно попада в идеалния състав на Sportal.bg за кръга.

Дортмунд пък пак изживя късна драма и измъкна 3:2 над Херта в Берлин. Отличен мач за вестфалци направи халфът Томас Дилейни.

Набралите скорост РБ (Лайпциг) и Айнтрахт (Франкфурт) направиха нови крачки към участие в Шампионската лига, докато новата издънка на Борусия (Мьонхенгладбах) вече даже не е новина.

Вердер (Бремен) и Волфсбург постигнаха ключови успехи, които ги приближават до участия в Европа. И докато Хамес заслужи аплодисменти с трите си попадения за Байерн, то големият герой на изминалия уикенд беше Ваут Вегхорст от Волфсбург. Снажният нападател участва и при петте гола над Фортуна (Дюселдорф), като вкара три от тях и подаде за другите два.

Макс Крузе от Вердер пък отчая Байер (Леверкузен) с две попадения при 3:1, с което затвърди отличните впечатления от последните седмици.

Вижте избора ни за 11-те на кръга и коментирайте:
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти