Директорът на Бундестима: След 5 г. може и да имаме проблем

Директорът на Бундестима: След 5 г. може и да имаме проблем

Директорът в германския национален отбор Оливер Бирхоф призна за потенциален проблем в Маншафта. “В момента имаме по-малко таланти в юношеските ни формации. На този етап в първия тим сме добре, но след 5 години нещата могат да станат трудни за нас. Трябва да оправим това”, заяви бившият нападател.

Той също така призова за търпение към младите футболисти от Бундестима. "Всеки знае, че сглобяваме нов отбор и това изисква време. Искаме феновете да ни простят, ако нещата не вървят по начина, по който трябва", продължи Бирхоф пред медиите в Германия.

На четирикратните световни шампиони предстоят приятелски мач със Сърбия и квалификация за Евро 2020 с Холандия. Останалите съперници на германците в квалификациите за европейския шампионат догодина са Северна Ирландия, Естония и Беларус.

"Искаме да се завърнем по най-бързия начин в елита на световния футбол", каза още бившият германски национал.

Селекционерът на четирикратните световни шампиони Йоахим Льов е поставен под голямо напрежение, след като не повика опитните Томас Мюлер, Матс Хумелс и Жером Боатенг от Байерн (Мюнхен). На тяхно място Льов изпрати повиквателни на дебютантите Лукас Клостерман от РБ (Лайпциг), Макисмилиан Егещайн от Вердер (Бремен) и Никлас Щарк от Херта (Берлин).

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти