Йович в Реал е “реална възможност”

Йович в Реал е “реална възможност”

Спортният директор на Айнтрахт (Франкфурт) Фреди Бобич съобщи, че евентуален трансфер на Лука Йович в посока Реал Мадрид е съвсем “реална възможност”. Тимът от “Комерцбанк Арена” откупи сръбското острие от Бенфика за 7 милиона евро, а ако се стигне до продажба, то “орлите” ще търсят сума от порядъка на 50-60 милиона от европейската валута.

“Има реална възможност Йович да премине в Реал. Надявам се и искам да остане тук в Айнтрахт, но в същото време съм реалист и знам, че ако подобен клуб го иска, ние нямаме шанс да го запазим в състава си”, коментира Бобич пред ZDF.

Вчера в медиите в Германия се появи информация, че Йович не е вариант за Байерн (Мюнхен), защото от баварския клуб не виждат крещяща нужда да подсилват атакуващата си линия. На “Сантиаго Бернабеу” основна опция в атака продължава да е Карим Бензема, а с оглед на напредващата му възраст, съществува възможност Йович да се превърне в негов наследник.

21-годишният национал на Сърбия има 25 гола и 7 асистенции в 42 мача във всички турнири този сезон.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти