Играч на Байерн за обещаващия Нюбел: Няма смисъл да идва в Мюнхен

Играч на Байерн за обещаващия Нюбел: Няма смисъл да идва в Мюнхен

Вторият вратар на Байерн (Мюнхен) Свен Улрайх коментира слуховете, че клубът иска да привлече талантливия Александер Нюбел от Шалке 04.

22-годишният страж е сравняван с Мануел Нойер, който навремето беше взет точно от Гелзенкирхен. Ману обаче е твърд титуляр на “Алианц Арена” и няма индикации за скорошна промяна на това.

“Не смятам, че Нюбел би искал да бъде резерва на Нойер на 22 години. Мислям, че той би желал да играе редовно. Ето защо няма смисъл от такъв трансфер според мен”, заяви Улрайх пред Sport Bild.

“Мануел си има договор с Байерн и е непоклатим като №1. А освен това разполагам и с млад талантлив страж в лицето на Кристиан Фрюхтъл”, добави Улрайх.

Самият той е на 30 години, а се съгласи да бъде №2 в Байерн на 26-годишна възраст, когато напусна Щутгарт. В момента Улрайх е титуляр, защото капитанът е контузен.

Тази вечер Байерн гостува на Вердер (Бремен) в полуфинална среща от турнира за Купата на Германия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти