Aталанта постави сериозна цена на искан от Шалке

Aталанта постави сериозна цена на искан от Шалке

Ръководството на Шалке 04 прави опити да привлече левия бек Робин Госенс. 25-годишният халф направи силен сезон с екипа на Аталанта и помогна на тима от Бергамо да се пребори за участие в Шампионската лига. Госенс записа 28 мача и 3 гола в Серия "А", а "Gazzetta dello Sport" Шалке не е единственият кандидат за подписа му. Споменават се имената и на Милан и Наполи.

Изданието твърди, че "кралскосините" вече са отправили оферта, която е била отказана. Аталанта не иска да се разделя с германеца и ще го продаде само при много изгодно предложение. Цената на Госенс, поставена от клуба от Бергамо, е 12 млн. евро.

Госенс никога не е игрл в Бундеслигата. Преди да се озове в Аталанта, той е носил екипите на холандските Витес, дордрехт и Хераклес. От Шалке смятат да го изкушат със сериозно увличение на заплатата. В Бергамо той получава по 400 000 евро на сезон, а Шалке му предлага 1 млн.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти