Френската колония в Мюнхен продължава да расте

Френската колония в Мюнхен продължава да расте

Байерн (Мюнхен) официално обяви привличането на Микаел Кюзанс от Борусия (Мьонхенгладбах). Новината бе потвърдена от Хасан Салихамиджич след равенството 2:2 срещу Херта (Берлин) в първия кръг от сезон 2019/2020 в Бундеслигата. Младокът ще пристигне на “Алианц Арена” след два сезона в редиците на “жребците”, за които записа 35 мача и 2 асистенции в местното първенство.


20-годишният полузащитник се превръща в поредното име от Франция в състава на Нико Ковач, като френската колония в Мюнхен вече се увеличава до впечатляващите петима играчи, след като в редиците на баварците са още Люка ернандес, Бенжамен Павар, Корентен Толисо и Кингсли Коман.

“Силата на Микаел е в притежанието на топката, има невероятна техника, силен ляв крак и чудесен манталитет”, заяви Салихамиджич относно сделката, която ще коства на Байерн около 10 милиона евро.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти