Коутиньо ще се адаптира бързо, убеден е Левандовски

Голмайсторът на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски е доволен от привличането на Филипе Коутиньо, който идва от Барселона под наем за един сезон с опция за откупуване.

 

“Това е фантастичен играч и е изключително попълнение - заяви Лева. - Не смятам, че ще му е нужно дълго време, за да се адаптира към нашата схема и идея на игра. Той е от този тип състезатели, които могат да свикнат с всяка промяна без никакви проблеми.”

Коутиньо трябва да пристигне в Мюнхен утре или в понеделник. Той не проведе пълноценна подготовка с Барселона, защото беше ангажиран с Копа Америка.

Снощи Байерн взе и младия халф Микаел Кюизанс от Борусия (Мьонхенгладбах), а дни преди това привлече и Иван Перишич от Интер под наем.

Левандовски обаче не мисли, че това е краят на трансферите в Байерн. “Сега вече можем да сме доволни от отбора, но пък знам, че може би ще се случи още нещо”, загатна полякът, който в петък вкара и двата гола за своя отбор при 2:2 с Херта (Берлин) в откриващия мач на сезона в Бундеслигата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти