Румениге отговори на сърдития Ренато Санчес

Румениге отговори на сърдития Ренато Санчес

Шефът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге не е очарован от поредното избухване на Ренато Санчес. Младият португалец пак изрази разочарованието си, че не е титуляр. Срещу Херта (Берлин) в петък той се появи като смяна само за няколко минути в края, а не беше в стартовия състав и в мача за Суперкупата срещу Борусия (Дортмунд) в началото на месеца.

“Не е редно да си тръгваш сърдит от стадиона след първия или втория мач - заяви Румениге. - Ренато ще получи своите шансове, всички вярваме в него. По принцип разбирам всеки състезател, когато е нещастен, защото не е титуляр. На всички ни се е случвало - и на мен, и на Ули Хьонес.”


Санчес беше считан за сигурен напускащ, но през лятото получи уверения, че ще играе редовно. По тази причина той се отказа от решението си да напусне. Снощи обаче той заяви следното: “Не съм ядосан, чувствам се нормално. Но ситуацията не е добра за мен, защото за втори пореден път се случва едно и също. Помолих клуба да получа позволение да отида и да играя другаде, но това не се случи. Пет минути не са достатъчни. Това е всичко, което имам да кажа.”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти