Байерн може да си върне Емре Джан

Байерн може да си върне Емре Джан

Емре Джан може да се завърне в клуба, от където започна кариерата му - Байерн (Мюнхен). Халфът на Ювентус няма да получава много шансове за изява в Торино през този сезон, тъй като на неговата позиция "бианконерите" имат няколко футболисти, които са пред него в избора за тима. Шампионът на Италия не успя да продаде Сами Кедира и Блес Матюиди, като германецът впечатли по време на подготовката и ще се разчита на него.

Байерн и Пари Сен Жермен са отправили запитване за Джан, а Маурицио Сари е готов да се раздели с него. 25-годишният играч премина на "Алианц Стейдиъм" миналото лято като свободен агент от Ливърпул. В първия си сезон в Торино той игра в 37 мача и вкара четири гола.

Сега обаче Юве има на разположение прекалено много футболисти за центъра на терена и има желание да се раздели с някои от тях. Освен Кедира и Матюиди, за място в състава в тази зона са новите попълнение Аарън Рамзи и Адриен Рабио, както и Пянич и Бентанкур.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти