Гнабри: Нямам избор - направя ли три слаби мача, веднага ще загубя мястото си

Гнабри: Нямам избор - направя ли три слаби мача, веднага ще загубя мястото си

Радващият се на отличен сезон до момента Серж Гнабри е устремен да играе все по-силно. Нападателят на Байерн (Мюнхен) впечатли с четирите си гола в мрежата на Тотнъм в Шампионската лига, а демонстрира форма и в националния тим на Германия.


“Да, в момента съм във форма. Но това е в резултат на много труд и професионализъм. Искам да играя по възможно най-добрия начин във всяка една среща. Нямам избор, трябва да се доказвам непрестанно, защото ако направя три поредни слаби мача, то веднага някой друг ще ме измести от състава”, коментира Гнабри днес.

Бившият играч на Арсенал говори и за проблемите, които съотборникът му Томас Мюлер има в момента. Опитният футболист изрази готовност да напусне, след като в пет поредни двубоя на Байерн не беше сред титулярите.

“Трудно бих си представил Байерн без Мюлер - заяви Гнабри. - Нормално е да си нещастен, когато не си на терена. Но хората трябва да спрат да преувеличават и да задават тъпи въпроси. Томас е изключителен футболист, който е постигнал всичко и заслужава повече уважение.”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти