Нико Ковач: Не е лесно да спечелиш ШЛ - Байерн успя само два пъти за 40 години

Нико Ковач: Не е лесно да спечелиш ШЛ - Байерн успя само два пъти за 40 години

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач е убеден, че футболистите му ще отговорят подобаващо на критиките след равенството срещу Аугсбург в Бундеслигата. Утре баварците гостуват на Олимпиакос в третия си мач от груповата фаза на Шампионската лига и ще се опитат да постигнат трета победа.

“Байерн иска да побеждава във всеки мач. Знаем, че ни предстои двубой срещу силен съперник, който показа характер, като навакса пасив от два гола срещу Тотнъм. Трябва да го имаме предвид”, предупреди Ковач.

“Феновете на домакините ще създадат фантастична атмосфера. Със сигурност няма да ни е лесно, но сме тук с единствената цел да спечелим. Шампионската лига е много тежко състезание. Не е случайно, че Байерн го спечели само два пъти за последните 40 години. Разбира се, че сме амбицирани да стигнем до последния мач, но това няма да стане само с приказки. Трябва просто да побеждаваме”, каза хърватинът.

Байерн е лидер в група “В” с пълен актив от 6 точки и голова разлика 10:2. Олимпиакос пък има 1 точка от равенството с Тотнъм, а във втория си мач гърците загубиха като гост на Цървена звезда.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти