Гледай на живо

"Синя звездна класация", ОСК "Левски" награждава най-добрите си спортисти

Степан Хиндлиян: Беше предложено да си вземем акциите, ще помислим! (видео)

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян бе един от представителите на "сините" фенове на срещата с Бойко Борисов, която се състоя тази сутрин в Министерски съвет. Той заяви, че е било предложено на привържениците да вземат акциите на клуба.

35 Среща на феновете на Левски с Бойко Борисов

"Срещата беше дълга. Поговорихме за доста неща. Това, което мога да кажа е, че според мен се съгласиха със становището, че моделът, по който се управлява футбола, е погрешен и води до положението, в което се намира Левски", започна Хиндлиян.

35 Среща на феновете на Левски с Бойко Борисов

"Беше предложено да си вземем акциите, каквото и да значи това. Ще си помислим. Това не е първото подобно предложение към нас. Спас Русев също ни бе предложил да си вземем акциите. Не е имало обещания. Ние казахме няколко пъти, че под някаква форма Левски изглежда стабилен през последната година, но знаем, че този модел не е устойчив. Това също е видно", добави още той.

Премиерът изненада феновете: Ако искате Левски да го има, акциите трябва да са при вас
Премиерът изненада феновете: Ако искате Левски да го има, акциите трябва да са при вас

"НКП ще излезе със становище по въпроса. Сега ще седнем и ще вземем решение по въпроса. Няма да излизаме в защита на корпоративни и частни интереси", завърши Степан Хиндлиян.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти