Още един продаден мотоциклет Honda

Още един продаден мотоциклет Honda

Лятото вече си отива, а с него и мотосезонът, но това не означава, че моторите спират да се продават. Бултрако Моторс, официален дилър на Honda, отново споделиха, че са зарадвали свой верен клиент:

"Доктор Илиев е изключителен почитател на мотоциклетите от марката Hond. Този път небезизвестният столичен патоанатом заложи на култовия модел CB 1100 RS. По традиция докторът получава мотоциклетите си със скромно парти в шоурума ни, като този път мястото на срещата бе "Бултрако Моторс", клон София Изток на "Ботевградско шосе" 326. Ключовете за новата придобивка му връчи Никола Петков, изпълнителен директор на "Бултрако Моторс" АД, а за самото обслужване на нашия приятел се погрижи специалистът по мотоциклетите Цветомир Цветанов.

В разгара на лятото на Илиян Илиев се сдоби с новия Rebel 500, но тогава парти нямаше, тъй като това беше "тринадесетият воин" в неговата Honda колекция, поясни преподавателят по патоанатомия."

CB1100 RS изглежда гол и „постен“, типичен за 70-те години байк, но повече прилича на кафе-рейсър. Обединява класическия дизайн с невероятно модерни технологии. Заобленият му резервоар е без шев и е ръчна изработка. Кръглият голям фар и двойните инструменти на таблото са класика, но в нея са вплетени и модерни технологии. Със спортния си стил CB1100 RS използва геометрия, съвпадаща с тази на EX, с по-твърдо окачване Showa, 4-бутални предни спирачки, алуминиеви 17-инчови джанти и спецификация на гумите с размери на спортен байк. По-ниската и по-компактна позиция на езда, премества тежестта на ездача напред. Двигателят е 4-цилиндров с въздушно охлаждане. Спирачките са радиални Tokico, с 310 мм плаващи дискове, а ABS-ът е част от стандартното оборудване.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти