Серина подкара мощен Lincoln и разказа за първата си кола (видео)

Серина подкара мощен Lincoln и разказа за първата си кола (видео)

Автомобилният производител Lincoln увеличи обхвата си от посланици на марката със звездата на американския тенис Серина Уилямс. Тя не за първи път застава на шофьорското място на Lincoln. Първата кола, която някога си купува сама, всъщност е малко по-стар модел на Lincoln Navigator и я кръщава с името "Ginger". По-малката сестра Уилямс ползва SUV автомобила в продължение на осем години, а след това го подарява на своята племенница.

"Купуването на първата кола беше огромна крачка за мен. Беше бяла, наистина луксозна кола, изглеждаше много добре и аз се чувствах сигурна в нея. Откакто започнах работата си с компанията сега, много от спомените с първата ми кола се върнаха", сподели Серина. Тениситката има сключени договори със спортни компании за милиони, а наскоро основа и модната линия Aneres. Освен това Серина оперира и специален финансов фонд за образоване и помощ на жертви на домашно насилие.

Новият Lincoln Navigator направи дебюта си на Автосалона в Детройт миналия месец. Lincoln представиха и специална реклама в чест на рождения ден на бившия президент на САЩ Ейбрахам Линкълн.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти