Нова мисия 007 за Jaguar Land Rover (видео)

Нова мисия 007 за Jaguar Land Rover (видео)

Съвсем естествено Jaguar Land Rover, чиито автомобили участват във филмите за Бонд от 1983 г., сега е официален партньор на инсталацията 007 ELEMENTS, разположена върху високия 3 050 м връх Гайслахкогл.

007 ELEMENTS предлага на посетителите шанса да се потопят в света на емблематичния таен агент на ново място на върха на планината до ледения ресторант Q, използван като Клиника Хофлер във филма "Спектър". Интерактивни дисплеи, представящи техническо съдържание на Jaguar Land Rover заедно с Land Rover Defender и Range Rover Sport SVR, използвани при заснемането на филма, ще формират част от преживяването.

Посетителите ще видят също най-новите технологии на Jaguar Land Rover със системите за изкуствен интелект и литиево-йонната батерия с капацитет 90 kWh от мощния електрически SUV Jaguar I-PACE, използвана за захранване на концептуалния автомобил C-X75, с който е заснето впечатляващото преследване из Рим във филма.

Автомобилите Jaguar Land Rover са се появявали в девет от филмите за Бонд от "Октопуси" през 1983 г., когато Роджър Мур прави драматично бягство с Range Rover Classic.

007 Elements е отворен за посетители от 12 юли 2018.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти