Sofia Motor Show 2019 предлага за всекиго по нещо

Sofia Motor Show 2019 предлага за всекиго по нещо

Посещението на едно автомобилно изложение е прекрасна емоция за всеки, който се чувства поне малко запленен от магията на превозните средства, чудесно изживяване за малки и големи. Софийският автосалон отдавна надрасна ролята си на изложение с предимно търговски характер и се превърна в събитие от европейски и дори световен ранг, на което човек се чувства като част от умалена версия на най-големите международни форуми от този тип. Затова и не е изненада, че Sofia Motor Show 2019 гарантира множество приятни емоции за цялото семейство, които далеч надхвърлят неизменното разглеждане на новите модели на множество различни марки, някои от които са представени за първи път на салон у нас.

Многобройни атракции, забавления и награди за посетителите

В четири обособени зони ще бъдат паркирани над 150 автомобила за тест-драйв. Време ви е да изберете нов автомобил? Или просто ви се иска да седнете за малко зад волана на любимия си модел? Какъв по-добър момент за тест-драйв от Sofia Motor Show 2019, където ще откриете накуп почти всички марки представени на българския пазар автомобили?

Феновете на Формула 1 пък ще могат да усетят част от атмосферата и адреналина, съпътстващи всяко истинско състезание, управлявайки дистанционно задвижвани автомобили, базирани на истински модели, по специална състезателна мини писта. За победителите ще има и специална награда – безплатен абонамент за платформата Play Diema Xtra.

Посетителите на щанда на Shell ще могат да проверят своите шофьорски умения и рефлекси посредством симулатор на пистата "Фиорано" в Маранело, Италия. Добър начин да доставите радост на детето в себе си, не мислите ли?

Голяма награда с 12 автомобила за избор

Освен удоволствието да види, да тества и евентуално да закупи някой от последните модели автомобили, един от посетителите на изложението ще има невероятния шанс да си тръгне с голямата награда на Sofia Motor Show – нов автомобил. Изборът е между 12 автомобила с цена от 28 000 до 63 000 лева. Конкретните модели, между които участниците в традиционната игра могат да избират, са Citroën C3, Ford EcoSport, Haval H6, Honda Jazz, Kia Ceed, Mahindra KUV100, Peugeot 308, Skoda Scala, SsangYong Tivoli, Toyota Yaris, Volkswagen T-Cross и DR3. За участие в играта е достатъчно просто да попълните анкетна карта и да я пуснете на обособените за целта места. Пожелаваме късмет на участниците – наградата определено си я бива!

Знаете ли как работят камерите за скорост на "Пътна полиция"?

Искате ли да разберете как работи системата за контрол на скоростта и видеозаснемането на проверките на пътя? А как се правят дистанционно справки за контролните точки и електронните фишове или как се мери за наличие на алкохол и наркотични вещества? Възможността да направите всичко това ще имате по време на изложението. Оборудването и техническите средства, които "Пътна полиция" ползва при акции и регулярния контрол за безопасност на движението по пътищата, ще бъдат демонстрирани в рамките "Автомобилен салон София" 2019. В зоната "Пътна полиция" на салона служители на Главна дирекция "Национална полиция" и СДВР ще задоволят любопитството на изкушените от техниката и технологиите за контрол. Е, при желание от Ваша страна, може да Ви връчат и някой невръчен електронен фиш, но със сигурност ще Ви кажат и какво да правите, ако сте платили глобата, а тя стои като неплатена в системата на МВР. Все пак смелостта трябва да се възнаграждава.

По традиция, запазено място на изложението имат не само автомобилните марки, а и редица други компании от браншове, свързани по един или друг начин с автомобилния сектор – производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, аудио системи, както и лизингови компании, банки, застрахователни компании и много други. Предвидени са и още редица игри с награди на щандовете на отделните изложители.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти