Силвър Стар отвори уникален бутик на Mercedes-Benz в София

Силвър Стар отвори уникален бутик на Mercedes-Benz в София

Силвър Стар представи в Sofia Ring Mall уникална за пазара концепция за Mercedes-Benz, комбинираща премиум автомобили и богата лайфстайл колекция от аксесоари на едно място. Новата локация се отличава със собствен стил и модерен дизайн. Проектът на генералния дистрибутор на марката у нас цели да предостави различно изживяване за любителите на немския бранд близо до тяхното ежедневие.

Десет демонстрационни автомобила ще са на разположение всеки ден от седмицата за тестово шофиране. Желаещите да си подарят изживяването Mercedes-Benz ще могат да избират от най-новите модели на марката като компактните A-class и B-class, любимите E-class и CLA, и SUV лидерите GLE, GLC и GLS. Със съдействието на обучени консултанти клиентите ще се запознаят отблизо с продуктовата гама и ще научат повече за характеристиките на автомобилите, които Силвър Стар предлага на българския пазар. На регулярна база компанията ще представя различни нови модели за тестдрайв на място.

Селекция от над 200 вида аксесоари, сред които дрехи, шапки, куфари, парфюми, часовници, велосипеди ще са в постояната колекция на обекта. Любителите на премиум марката ще могат също да изберат и поръчат допълнително от над 1000 артикула в каталога на Mercedes-Benz.

"Нашата нова локация дава възможност на всеки посетител на мола да се докосне до света на Mercedes-Benz отблизо. Силвър Стар е първата компания в региона, която реализира подобен проект за немския автомобилен бранд като концепция", сподели по време на откриването Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен директор на Силвър Стар.

Новият проект е част от дългосрочните инвестиции на генералния дистрибутор на Mercedes-Benz в страната. От стъпването си на пазара през пролетта на 2017 до момента компанията вложи над 25 милиона евро в развиването на своята дейност у нас, като комапнията разполага също с демонстрационни автомобили на стойност 2.5 милиона евро.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти