Лампард: Срещу Ман Юнайтед и Ливърпул ще разберем на какво сме способни

Лампард: Срещу Ман Юнайтед и Ливърпул ще разберем на какво сме способни

Мениджърът Франк Лампард се надява да спечели за първи път мач за Челси срещу Манчестър Юнайтед, след като предните два не се развиха по очаквания от него начин.

"Сините" отстъпиха с 0:4 на старта на първенството и след това загубиха с 1:2 за Купата на Лигата, но все още заемат четвърто място пред "червените дяволи", които гостуват на "Стамфорд Бридж" днес. Бившият полузащитник на лондончаните говори за предстоящото дерби пред клубния уебсайт за своите очаквания.

"Бях крайно изненадан от това 4:0, гледайки представянето ни на терена. Не исках да го приемам като кой знае колко голям удар, защото играта ни бе по-добра от резултата. Дни след това се изправихме срещу най-добрия отбор в страната Ливърпул и почти спечелихме Къмюнити шийлд.

"Просто загубата срещу Юнайтед не отразяваше реалността. Да, не се чувствах добре този ден, но не го приех и като пълна трагедия. Днес имаме възможност да се поправим. Именно в предстоящите мачове с Юнайтед и Ливърпул ще разберем на какво е способен наистина нашият отбор през този сезон".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти