Samsung превзема света на футбола с приложението "Kick"

Samsung превзема света на футбола с приложението "Kick"

Световното първенство по футбол вече е в разгара си и най­-популярната игра ще бъде централна тема за милиони хора по целия свят. Именно затова Samsung реши да превземе и света на футбола с новото си приложение за мобилни телефони и таблети "Kick".

Резултати на живо, изключително подробни статистики, както по време, така и след края на мачовете, класирания на отбори и футболисти, информация, новини и видео минути преди началото на мачовете и веднага след техния край. Коментар в реално време и прецизно детайлна статистика по време на самите срещи. Всичко това, както и възможността да следите специално изявите на любимия си футболист в подробности по време на мача, ще може да откриете в "Samsung Kick".

Разбира се, цялата тази информация може да споделяте с приятелите си в социалните мрежи, без които съвременният живот сякаш е немислим.

Ако търсите възможност да следите задълбочено битките от най-големите първенства в Европа и Шампионската лига на мобилния си телефон или таблет и не искате да пропуснете нито един мач, независимо дали сте на работа или пътувате и не сте пред телевизора, "Samsung Kick" ще отговори на всички въпроси.

Дори най­-големите маниаци на тема футбол ще намерят нещо ново в приложението и ще има с какво да бъдат изненадани от най­-новия продукт в сферата на мобилните комуникации, свързан с Царя на спортовете.

Приложението, което в момента все още е в бета вариант, може да бъде изтеглено за мобилни телефони и таблети през август.

Последвайте каналите ни в:

Още от Спорт и бизнес

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти