Как Galaxy S6 edge свързва минало, настояще и бъдеще с Louis Vuitton

Как Galaxy S6 edge свързва минало, настояще и бъдеще с Louis Vuitton

Louis Vuitton наскоро отпразнува отварянето на частния си музей La Galerie, разположен в парижкото предградие Asnières-sur-Seine. Открит през 1859 г., Louis Vuitton Asnières е сърцето и душата на френския дом – и до днес семейната къща продължава да приема гости с покана, докато работилниците в съседство произвеждат високотехнологични кожени стоки и куфари. Новият музей ще добави оживление и ще позволи на посетителите да придобият по-добра представа за миналото, настоящето и бъдещето на Louis Vuitton. Частният музей разполага със специално създадено приложение за Galaxy S6 edge. Прочети подробности за приложението по-долу и научи всичко за Galaxy S6 edge и другите смартфони на Samsung ТУК.

Приложението позволява сматфонът да комуникира с експонатите в музея чрез технологии като бийкън, NFC и засичане на изображения от камера, задействайки изображения, които се показват на дисплея на определени, значими места. Galaxy S6 edge подпомага създаването на динамична връзка между минало и настояще, превръщайки обиколката на музея в нещо наистина необикновено.

Двуетажният музей има осем подразделения на всеки етаж. Посетителите могат да заредят приложението за Galaxy S6 edge и да изберат една от секциите. В зоната „Култура на дизайна“ е инсталирана NFC технология - при поставяне на Galaxy S6 edge на специално обозначено място, автоматично на екрана се появяват изображения на витрини по дизайн на Louis Vuitton. В раздела „Възможност за приключение“ потребителите могат да използват приложението за интерактивно преживяване. На втория етаж посетителите ще видят колекция на Gaston-Louis Vuitton. В секцията „Персонални инициали“ гостите имат възможност да въведат инициалите си и да създадат монограм, който в последствие да им бъде изпратен по електронна поща. Също така приложението помага на посетителите да не се изгубят в музея чрез вграден бийкън, който предоставя информация за местоположението на потребителя в реално време.

Louis Vuitton създаде калъфи за смартфони с традиционни дизайни Monogram и Damier ексклузивно за Galaxy S6 edge, като начин да отличи съвместния проект.

Дигиталният гайд, специално създаден за Galaxy S6 edge, поставя музея на ново ниво, демонстрирайки как новите технологии и произведенията на артистите могат да постигнат изключителна синергия. Развивайки се, Samsung продължава да предлага на потребителите си все по-вълнуващи изживявания, които надминават дори най-смелите очаквания.

Последвайте каналите ни в:

Още от Спорт и бизнес

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти