Фернандо Сантош: Трябваше да атакуваме повече

Фернандо Сантош: Трябваше да атакуваме повече

Порртугалия отпадна на полуфиналите за Купата на конфедрациите след загуба с дузпи от Чили. Селекционерът на европейския шампион Фернандо Сантош поздрави чилийците, но заяви, че неговият отбор също е можел да победи.

"Получи се качествен двубой, истинска реклама на футбола. И двата отбора заслужаваха да са на финала. Ние започнахме по-добре и изненадахме съперника с няколко бързи атаки. Като цяло доминирахме до почивката, независимо че първото чисто положение беше за Чили. През второто полувреме се усети умора. В крайна сметка чилийците спечелиха и сърдечно ги поздравявам", джентълменски коментира Сантош.

"Съперникът не ни остави много пространства. Чили доказа класата си дори срещу Германия. Ние също се опитахме да пробиваме по фланговете. В няколко ситуации се получи. Може би трябваше да сме по-напористи в атака. Кристиано игра добре, създаде положения за съотборниците си. Клаудио Браво е великолепен вратар. Всеки може да пропусне дузпа и не мога да обвиня момчетата", каза още Фернандо Сантош.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти