Марсело Диас през сълзи: Това е най-голямата грешка, която съм правил

Марсело Диас през сълзи: Това е най-голямата грешка, която съм правил

Марсело Диас се разплака на стадиона след мача. Неговата грешка в 20-ата минута позволи на Ларс Стиндл да вкара победното попадение за Германия във финала на Купата на Конфедерациите.

"Това е най-голямата грешка, която ще направя в моята футболна кариера", каза той пред журналисти, докато изтриваше сълзите си.

В Чили се надяваха на трета голяма титла от толкова години, след като триумфира на Копа Америка през 2015 и 2016 г., но в тези два финала срещу Аржентина бяха необходими наказателни удари, за да се стигне до успех.

Защитникът на Селта Виго Диас бе съкрушен след края на мача, но неговите съотборници в атака също имат вина. Чили завърши надпреварата с едва четири отбелязани гола от игра.

"Марсело е тъжен, както и останалата част от отбора. Но това е начина, по който той играе. Ние напълно го подкрепяме. Не бяхме толкова силни, колкото на Копа Америка през миналата година, където създадохме още по-големи шансове, но там вкарахме повече голове в турнира. Срещу Германия не успяхме да го направим", заяви селекционерът Хуан Антонио Пици.

Капитанът Клаудио Браво, който спечели "Златната ръкавица", заяви: "Няма за какво да съжаляваме. Имаше моменти, когато краката ни не реагираха, но играхме със сърцата си. На това ниво знаехме, че не можеш да правиш грешки".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти