Гергана Димитрова се завръща във Волеро

Гергана Димитрова се завръща във Волеро

Националката Гергана Димитрова се завръща в Швейцария и отново ще се изявява в шампиона Волеро (Цюрих). Това сподели самата тя.

Вчера един от най-популярните волейболни сайтове Worldofvolley.com публикува материал по въпроса, но само загатваше за евентуалното завръщане. Посрещачката прекара 2 сезона във френския гранд Кан, но договорът й изтече. Правата й се държат от Волеро и бе преотстъпвана освен в Кан, и в См′Аеш Пфефинген. 

Потърсихме Гери за подробности по темата, ето какво ни каза тя: "Не е тайна, че договорът ми с Кан изтече. Беше за 2 години, а сега продължавам към Волеро. Клубът ще прави нова генерация - вземат млади момичета в отбора, преди години бе същото. И сега го правят пак. Целите на отбора са първото място във всеки турнир и първенството на страната", пред BGvolleyball.com.

Припомняме ви, че друга българска националка прекара три успешни сезона в шампионския тим - Добриана Рабаджиева. Рабаджиева направи три пъти златен дубъл с отбора от Цюрих, спечелвайки титлата на страната, както и Купата.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти