Ди Франческо: Рома показа две лица

Ди Франческо: Рома показа две лица

Треньорът на Рома Еузебио ди Франческо остана разочарован след загубата с 1:2 от Шахтьор Донецк при гостуването в Харков в първи осминафинал на Шампионската лига. Рома поведе, но допусна обрат, а изключителни намеси на вратаря на “вълците” Алисон предотвратиха по-тежка загуба.

“Рома показа две лица. През първото полувреме създавахме проблеми на съперника, а през второто само се бранехме. Нямам обяснение защо се получи така. Обидно допуснахме гол от нищото. Имаме опитни играчи, които допуснаха детински грешки. Отборът ми страда от липса на умение да запазва темпото и да показва добри резултати в трудни ситуации.

Днес загубихме концентрация след 1:1. Не обвинявам никого конкретно. Шахтьор е прекрасен отбор, а в реванша трябва да покажем играта от първото полувреме и да не допускаме грешките от последните 40 минути. На полувремето казах на играчите да продължават в същия дух, но ми се стори, че изглеждат доволни от минималния аванс. Това се оказа и голямата ни грешка, както и липсата на достатъчно агресия в нападение”, коментира Ди Франческо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти