Батигол се завърна във Флоренция

Батигол се завърна във Флоренция

Легендата на Фиорентина и аржентинския футбол Габриел Батистута се завърна във Флоренция и изгледа тренировката на любимия си отбор, провела се на “Артемио Франки”. Преди дни “Цар Лъв” участва в благотворителна среща на ‘’Стадио Олимпико’’ между Италия и сборен отбор от света, завръщайки се на терена след близо 15 години.

Батигол даде специално интервю за клубната телевизия на ‘’Ла Виола’’, в което говори за впечатленията си от представянето на отбора, както и за трагичната смърт на Давиде Астори.

“Щастлив съм, че съм тук. Минаха близо 20 години, но винаги е хубаво, когато се връщаш. Фиорентина играе много добре, въпреки че класирането не е толкова добро. Астори? Не мога да опиша това, което мисля. Това бе огромна трагедия, за която целият свят заговори. Има неща, които имат много по-голямо значение от един загубен мач. Джовани Симеоне? Той гради своята кариера и се справя добре. Ясно е, че тифозите искат всичко да се случва на момента, но това е невъзможно. Трябва да му се даде време да опознае Флоренция и Фиорентина. Съжалявам, че Италия няма да участва на Мондиал 2018, но се надявам, че Ажентина ще успее да го спечели”, каза Батигол.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти