Губим концентрация и това ни проваля, призна Индзаги

Губим концентрация и това ни проваля, призна Индзаги

Старши треньорът на Лацио Симоне Индзаги отново видя как отборът му повежда срещу Наполи, но допуска обрат. Същото се случи и миналия сезон, а и не само срещу неаполитанци.

“Всичко стана за 10 минути. Това беше традиционното ни “заспиване”, след което беше много трудно да се върнем в мача”, заяви Индзаги.

“Не мисля, че заслужавахме да загубим. До изравниелния гол на практика не позволихме на Наполи да създаде нищо в атака. В тези мачове обаче трябва постоянно да си концентриран. Наложи се да пусна играчи, които тренират с тима едва от две седмици. Програмата ни е трудна, но трябва просто да запретнем ръкави и да продължим да работим”, откровен бе наставникът на “бианкочелестите”.

“Имаме възможност да се утвърдим като един от водещите отбори и сме длъжни да направим точно това. Наполи и Ювентус отново са най-добрите, но дори и срещу тях не бива да сваляме гарда. Искам да се представяме по начина, по който играхме в първия половин час”, допълни Индзаги.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички