Дибала се разкая за радостта си при отменения гол на Ювентус

Дибала се разкая за радостта си при отменения гол на Ювентус

Срещата между Киево и Ювентус няма да бъде запомнена единствено с дебюта на Кристиано Роналдо с фланелката на “старата госпожа”, но и с един епизод от мача, в който поведението на някои футболисти на Юве предизвика доста полемики сред привържениците на италианския футбол. В социалните мрежи Пауло Дибала и Джорджо Киелини бяха обвинени от фенове в липса на морал при ситуацията, в която стражът на Киево Стефано Сорентино бе изпаднал в безсъзнание след сблъсък с CR7. Докато вратарят на домакините лежеше на земята, Марио Манджукич вкара топката във вратата му, а Киелини и Дибала вдигнаха победоносно ръце във въздуха, изразявайки радостта си. Впоследствие попадението бе отменено от главния съдия, който си послужи със системата ВАР.

Все пак Дибала се извини за поведението си, отговаряйки на коментар на привърженик в Instagram.

“Не ми хареса как вдигна ръцете си, за да се радваш на отменения гол, докато Сорентино беше на земята. Не очаквах това от теб, Пауло”, бе коментарът на фен, под който Дибала отговори:

“Имаш право! В този момент не си дадох сметка. Сбърках!”.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти