Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора) 0:1

Роналдо доказа, че е шампион и извън терена

Роналдо доказа, че е шампион и извън терена

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо демонстрира за пореден път добрата си страна. Въпреки че е смятан от доста хора за арогантен, португалецът се е поинтересувал от състоянието на Стефанто Сорентино след срещата между Киево и Юве. Стражът на “летящите магаренца” се сблъска тежко с CR7 при едно от многото центрирания в наказателното поле на Киево, при което изпадна в безсъзнание. След срещата се оказа, че Сорентино е получил фрактура на носа, навехване на врата и травма на главата.

На сутринта след двубоя италианският вратар призна че е получил извинение от Пауло Дибала за радостта на аржентинеца при последвалия гол във вратата му, а днес публикува съобщение в социалните мрежи, като сподели, че Роналдо се е свързал с него, за да му пожелае бързо възстановяване: “Получих съобщение за бързо оздравяване от Кристиано Роналдо. Благодаря ти, легендо!”, написа Сорентино.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички