Гледай на живо

Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

Крайните ултраси на Лацио забраниха достъпа на жени в сектора си

Крайните ултраси на Лацио забраниха достъпа на жени в сектора си
Крайните ултраси на Лацио излязоха с любопитна позиция относно присъствието на жени в известния сектор Curva Nord на “Олимпико”. Тифозите не желаят тяхното “свещено” място да бъде посещавано от жени, като позицията им бе публикувана в писмо, което бе раздавано както на стадиона, така и извън него преди откриващия сезона мач между Лацио и Наполи.

“Курва Норд представлява свещено място за нас, което трябва да бъде уважавано. Първите пет реда, както винаги, ги възприемаме като наше укрепление, в което не допускаме жени, съпруги и приятелки. Затова ги приканваме да се преместят от 10 ред нагоре. Който избира стадиона като алтернатива на един спокоен и романтичен ден във Вила Боргезе, да се насочи към други сектори”, гласи съобщението на Diabolik Pluto, които са възприемани като организация на най-крайните ултраси на Лацио.

С това си решение тифозите на “орлите” затвърдиха репутацията на публика, която подкрепя расизма и дискриминацията.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти