След Сампдория - Интер: Трите гола са отменени правилно, Спалети не трябва да бъде изгонен

След Сампдория - Интер: Трите гола са отменени правилно, Спалети не трябва да бъде изгонен

Наставникът на Интер Лучано Спалети е бил изгонен неправилно в двубоя между Сампдория и “нерадзурите”. Късно снощи Интер достигна до инфарктна победа в 94-ата минута след гол на Марсело Брозович, а Спалети изрази радостта си бурно, обръщайки се към телевизионната камера, насочена към него.

Днес италианските медии обърнаха внимание на употребата на ВАР във вчерашната среща, в която имаше и три отменени попадения - две за Интер и едно за Сампдория. Колкото до всички голове, решенията на съдията да ги отмени изглеждат напълно правилни. Две от попаденията са отбелязани от положение на засада, а преди гола на Квадво Асамоа топката излиза извън очертанията на терена. Не такава обаче е ситуацията със Спалети, който в радостта си извиква “гол” в камерата, за което е изгонен. Причината е, че четвъртият съдия разбира погрешно реакцията на наставника и дава сигнал на главния съдия, че Спалети е реагирал гневно срещу съдийската бригада.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти