Гледай на живо

Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

Курва Норд представя уникална хореография в дербито с Милан

Курва Норд представя уникална хореография в дербито с Милан

Утре на трибуните на “Джузепе Меаца” ще бъде горещо. 169-ото Дерби на Милано ще бъде гледано от над 78 хил. зрители, а феновете на Интер са подготвили страхотна хореография, съобщава Gazzetta dello Sport. Работата по подготовката на шоуто е отнеlа три месеца на “Курва Норд”, а тифозите от сектора с най-върли привърженици на “нерадзурите” излязоха с призив към феновете, които ще заемат своите места по ъглите на стадиона.

“Приканваме всички интеристи, които ще заемат местата си в сектори 1, 2 и три от зеления ъгъл, да се появят на стадиона по-рано и да се присъединят към нас поне един час преди началния съдийски сигнал. Това би улеснило много работата по поставянето на хореографията, която подготвяме от три месеца. Разчитаме на вашата изключително ценна помощ, за да бъдем перфектни”, написаха от Курва Норд.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти