Мертенс се подигра на ценна табела на “Анфийлд”

Мертенс се подигра на ценна табела на “Анфийлд”

Преди тазвечершния сблъсък от Шампионската лига между Ливърпул и Наполи на “Анфийлд” нападателят на италианския тим Дрис Мертенс си припомни предишната си визита на стадиона в мач от Лига Европа с екипа на Утрехт преди 8 години.

Белгиецът говори за известната табела с надпис “Това е Анфийлд”, която е закачена над тунела от доста време. Играчите на Ливърпул я докосват за късмет, когато излизат за мачовете си. Мертенс обаче не е впечатлен от табелата, изразявайки учудване защо мърсисайдци я смятат за толкова специална.
“Най-силният ми спомен е, че имат табела “Това е Анфийлд” и всички говореха за нея. Затова си мислех, че е много голяма. Минах през тунела и попитах “Къде е това нещо?”, а те ми отговориха, че съм я пропуснал и не съм я забелязал. Така че преди второто полувреме гледах това малко нещо и попитах ”Толкова ли е специално?””, заяви той пред “Таймс”. Сега обаче до табелата има цитат на клубната легенда Бил Шенкли: “Там е, да напомня на нашите момчета за кого играят, както и да напомнят на противниците срещу кого се изправят”.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти