Гледай на живо

Пресконференция на Николай Костов преди мача със Славия

Ригони: Напуснах Аталанта, защото треньорът не ме харесваше

Ригони: Напуснах Аталанта, защото треньорът не ме харесваше

Халфът на Зенит Емилиано Ригони обясни защо се с тигнало до раздялата му с Аталанта, след като в началото на сезона беше преотстъпен на тима от Серия "А" и вкара три гола в първите си 4 мача за "бергамаските".

"Какво не се получи? Треньорско решение. Наистина започнах много силно в Бергамо, чувствах се в отлична форма и се надявах да продължа по същия начин. Треньорът обаче имаше друго виждане и в резултат на това времето ми на терена рязко намаля", заяви Ригони.

"Имах оферта от САЩ. По правилата на ФИФА не можех да играя за повече от два европейски отбора в рамките на един сезон. Аз обаче искам да остана в Европа. Радвам се, че се върнах в Зенит. Предстоят ни много тежки мачове, но се надявам да триумфираме с титлата. Още не съм разговарял със Сергей Семак, защото едва вчера пристигнах, а днес преминах медицинските тестове преди старта на подготовката", добави аржентинецът. 

Ригони струваше на питерци 9 млн. евро, когато беше привлечен през 2017 година от Индепендиенте. Негоеият контракт с клуба е до края на сезон 2020/21.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти