Севиля: Спираме преговорите за Мората

Севиля: Спираме преговорите за Мората

От Севиля обявиха, че се отказват от опитите да вземат Алваро Мората. Нападателят не може да се наложи в Челси и това предизвика интереса на куп отбори. За това призна и президентът на андалусци Хосе Кастро.

“Вече говорихме с Алваро и неговия агент. Самият футболист има голямо желание да дойде в Севиля. В същото време обаче има доста други кандидати за него, като голяма част от тях са от Испания. Интер и Монако също го искат. Toва са клубове, които са много по-силни финансово от нас. Ето защо той няма да избере нас”, заяви босът на Севиля пред Onda Cero.

Спортният директор на Севиля Хоакин Капарос потвърди думите на шефа си: “Мората искаше при нас, но когато стана дума за пари, осъзнахме, че това е невъзможно. Доволни сме от играчите, които имаме - особено от трансфера на Мунир Ел Хадади от Барселона.”

Сред спряганите клубове от Испания за Мората са още Барселона и Атлетико Мадрид.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти