Задължително е да вкараме гол в Мадрид, предупреди Алегри

Задължително е да вкараме гол в Мадрид, предупреди Алегри

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри поздрави Пауло Дибала за гола му срещу Фрозиноне при победата с 3:0. “Старата госпожа” не срещна никакви трудности с гостите и вече мисли изцяло за осминафиналния сблъсък в Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид.

“Физическата ни кондиция се подобрява. Като изключим равенството срещу Парма, вървим добре в Серия “А”. Отборът е във форма и е готов да тежкото изпитание, което ни предстои след няколко дни. Трябва да сме много внимателни срещу Атлетико и да изчакаме точния момент, в който да вкараме гол. Изключително важно е да отбележим в Мадрид, в противен случай ще е много трудно да продължим напред”, каза Алегри.

“Радвам се за Пауло. Нападателите живеят, за да вкарват голове. Юве има нужда от футболист, който умее да играе в пространството между линиите, а Дибала е точно такъв. Той не бележи толкова често, колкото преди, но представянето му е на ниво”, коментира наставникът на “бианконерите”.

Той бе попитан и за ситуацията около звездата на Интер Мауро Икарди, за когото се твърди, че може да напусне клуба и евентуално да премине в Ювентус. “Икарди е нападател, който вкарва много голове. Той е млад и има голямо бъдеще пред себе си. А обаче винаги съм казвал, че можеш да оцениш реално един играч, когато го тренираш”, дипломатичен бе в отговора си Алегри.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти