Гатузо: Срещу Аталанта ще ни трябват каски

Гатузо: Срещу Аталанта ще ни трябват каски

Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо заяви, че очаква много тежък двубой срещу Аталанта, в който единоборствата ще продължат от първата до последната минута. “Росонерите” са в добра форма в последните седмици и се надяват да спечелят в Бергамо срещу един от преките си конкуренти за челните места.

“Утре ще ни трябват каски. Аталанта е много здрав във физическо отношение отбор, но в същото време разполагат с доста технични футболисти. Трябва да играем наистина добре, за да си тръгнем с резултата, който искаме. Знаем колко труден мач ни очаква и сме подготвени. Аталанта пресира много агресивно и това ги отличава от другите отбори”, коментира Гатузо.

“Кшищоф Пьонтек не обича много да говори, той го прави с играта и головете си. Естествено, че трябва много да внимаваме с Дуван Сапата, който е подобен тип футболист и също има изявени реализаторски качества. Алесио Романьоли се справя все по-добре в ролята на капитан”, продължи наставникът на “росонерите”.

“Аз съм треньор, а не личен агент или спортен директор. Не знам какво се случва с новия договор на Сусо. Той е много важен футболист за отбора и всички искаме да го задържим. Това е нещо, което зависи от ръководството”, добави Гатузо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти