Алегри: Ужасно второ полувреме, трябва да изиграем велик мач в Торино

Алегри: Ужасно второ полувреме, трябва да изиграем велик мач в Торино

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри беше със смесени чувства след загубата от Атлетико Мадрид в първия 1/8-финал от Шампионската лига. Опитният специалист остава оптимист въпреки поражението, но е категоричен, че в реванша на 12 март в Торино отборът му трябва да покаже повече от потенциала си.

“През второто полувреме играхме много лошо. По-лошо и да искахме, нямаше да можем. Знаехме, че Атлетико ще руши играта, но не се адаптирахме към специфичния им стил и бяхме наказани. Грешката ни е, че се подведохме по тяхната игра.
Атлетико много добре умее да прави така, че мачът да минава без удари по вратата. Можем да променим нещата в Торино, но ще бъде трудно, но трябва да си вярваме и да изиграем един велик мач. Не загубихме шансове и след загубата с 1:3 от Реал Мадрид у дома през миналия сезон, сега също имаме. Забравяме бързо тази загуба и мислим за следващия мач, когато трябва да сме много внимателни, защото Атлетико е способен да създаде проблеми от всеки неточен пас”, коментира Алегри.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти