Гатузо: Трябва да обърнем страницата

Гатузо: Трябва да обърнем страницата

Наставникът на Милан Дженаро Гатузо призна, че отборът му е разочаровал срещу Лацио късно снощи. „Росонерите“ отпаднаха от турнира за Купата на Италия, като допуснаха поражение с 0:1 от лациалите на „Джузепе Меаца“. В първия мач двата тима завършиха наравно 0:0 в Рим.

„През първото полувреме играхме добре, но след почивката Лацио създаде три възможности, а ние не движехме достатъчно топката. Преминаваме през тежък момент и трябва да обърнем страницата. В неделя имаме още един важен мач срещу отбора на Торино“, започна Рино.

„Трябва да разберем защо преминаваме през такъв негативен момент. Лацио заслужаваше да се класира на финала, а нашите фенове заслужава повече. Не смятам, че има отстъпление от страна на някои индивидуалности. Целият отбор направи няколко крачки назад. Бяхме ужасни, но трябва да гледаме напред“, завърши Гатузо пред Rai Sport.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти