Киелини: Невъзможно е да играя още 3 години, не се виждам като треньор

Киелини: Невъзможно е да играя още 3 години, не се виждам като треньор

Капитанът на Ювентус Джорджо Киелини коментира най-различни теми, свързани както със своята кариера, така и с тима.

“Ще ми бъде неприятно да видя Конте в Интер. Ще бъде странно, но това е част от живота. Всеки знае, че Антонио и аз имаме специални взаимоотношения. Надявам се да отиде там и всичко да е наред, но нищо да не спечели! Виках за него в Челси, но не мога да го правя, когато той е в Интер. Масимилиано Алегри? Много е трудно да повтаряш този цикъл на продължителен успех. Ето защо няма да се изненадам да го видя отново в Юве след няколко години. Любовта между Макс и Ювентус е толкова голяма, че утре те могат отново да се намерят. Не знам кого ще назначи клубът, но съм убеден, че това ще бъде някой голям треньор и че Ювентус ще продължи да побеждава. Отборът ще вземе най-доброто възможно решение.

Кристиано Роналдо? Той е божествено и свръхестествено същество. Той е пример за нас със своите професионализъм и отдаденост в работата. Беше много важен, като запълни празнината, оставена от Буфон. Той се интегрира перфектно в Торино и проучва местните ресторанти, любопитен е. Матийс Де Лихт? Той е млад, но вече разполага с физика и характер. Без значение от това къде ще отиде, той ще има късметът да играе с големи шампиони. Бъдещето ми? Съвсем естествено е да мисля за него. През август ще навърша 35 г. Остават ми още година-две. Почти невъзможно е да са три. Бих искал да поема по пътя на мениджърите. Не мисля, че треньорският живот е за мен”, заяви Киелини пред “Тутоспорт”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички