Реал Мадрид предлага едно от новите си попълнения на Милан

Реал Мадрид предлага едно от новите си попълнения на Милан

От Милан могат да осъществят късни трансфери на двама от нападателите на Реал Мадрид - Мариано Диас и Лука Йович, пише “Гадзета дело спорт”.

Както е известно, в началото на лятото имаше среща между двете ръководства, на която беше договорена сделката за Тео Ернандес на стойност 20 млн. евро. Според вестника в последната седмица от трансферния прозорец предстои нова среща между отборите. В Реал се надяват покупката на Анхел Корея от градския съперник Атлетико Мадрид да се провали, за да могат да предложат на “росонерите” двамата си нападатели.

Мариано е в трансферния списък за продажби на тима, като от началото на пазара се говори, че може да премине в Милан. Йович пък пристигна на “Сантиаго Бернабеу” от Айнтрахт (Франкфурт) през това лято за сумата от 60 млн. евро, но Зинедин Зидан не смята да го използва като титуляр и затова той може да бъде преотстъпен за този сезон.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти