Пиоли започна с промените в Милан от столовата

Пиоли започна с промените в Милан от столовата

Новият старши треньор на Милан Стефано Пило се опитва по всякакъв начин да вдигне тима на крака. Преди дни той замени Марко Джампаоло, който беше уволнен след четири загуби в първите седем кръга в калчото. Според Gazzetta dello Sport наставникът е предприел промяна в столовата на клубната база. Пиоли е наредил масите да бъдат съединени в една голяма и така всички футболисти да се хранят заедно. Досега играчите сядаха по четирима на отделни маси. По този начин треньорът се надява състезателите да си говорят повече, а не да се отделят на групички.

Освен това Пиоли предлага на футболистите на Милан и да закусват на базата си, когато имат по-ранни тренировки. Практиката към момента е повечето да са хапнали в домовете си.  

Наставникът планира да въведе и практиката играчите да минават през кантара преди и след всяка тренировка, за да се преценява по-добре дали някой от тях се нуждае от диета.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти