Милик се отпуши и донесе победата за Наполи срещу Верона (видео)

Отборът на Наполи победи с 2:0 като домакин Верона в среща от 8-ия кръг на Серия “А”. И двата гола бяха дело на Аркадиуш Милик (37’, 67’).

Двата тима играха много атакуващо и отправиха над 40 удара в мача. В 18-ата минута Алекс Мерет направи три последователни спасявания след изстрели на Дарко Лазович, Матео Песина и Матия Дзакани. Последният прати топката в противниковата мрежа в 24-ата минута, но попадението не беше признато заради засада на Лазович. В 37-ата Милик откри резултата в полза на домакините, след като засече пас на Фабиан. Това беше първи гол за полския нападател през този сезон. В 67-ата минута той отново се разписа, като този път това се случи след центриране от пряк свободен удар. В 82-ата гредата попречи на Дрис Мертенс да вкара трети гол в полза на неаполитанците и така двубоят завърши при резултат 2:0.

С трите точки днес Наполи събра 16, оставайки на четвъртата позиция в класирането. Верона пък е на 11-ото място с актив от 9 пункта.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти